Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-08@23:36:59 GMT

انتخاب عالی برای صرفه جویی در زمان

تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۵۸۹۴۲

انتخاب عالی برای صرفه جویی در زمان

یکی از دغدغه‌های زندگی امروزی کمبود زمان برای انجام بسیاری از کارها است. اما با وجود اینترنت، می‌توان از اتلاف وقت در کارها جلوگیری کرد. به طور مثال دیگر نیازی نیست برای خرید غذا، میوه، شیرینی، نان و سایر محصولات غذایی از خانه خارج شوید. به راحتی با خرید اینترنتی این موارد را در محل مورد نظرتان تحویل بگیرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مقاله بهترین روش سفارش آنلاین از کافه را بررسی می‌کنیم. همچنین به معرفی سرویس جدید اسنپ فود، یعنی کافه آنلاین در ایران می‌پردازیم. به‌طوری که با اطلاعات کافی، برای خرید آنلاین از کافه و قنادی اقدام کنید. تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

معرفی کامل اسنپ فود

اسنپ فود، اولین و بزرگ‌ترین سامانه سفارش آنلاین غذا و مایحتاج روزانه است. در سال ۱۳۹۶، شرکت‌های اسنپ و زودفود تحت نام تجاری مشترک اسنپ فود با هدف پایه‌گذاری فرهنگ سفارش اینترنتی غذا، به فعالیت خود ادامه دادند.

اسنپ فود برای رفاه حال هموطنان سرویس‌های رستوران، سوپرمارکت، کافه آنلاین، شیرینی، نانوایی، میوه، پروتئین، آبمیوه بستنی و آجیل را راه‌اندازی کرد. این شرکت در تمام شهرهای بزرگ ایران فعالیت دارد. همچنین شما می‌توانید برای خرید آنلاین آبمیوه بستنی در کرمان، خرید آنلاین شیرینی در کرمان و سفارش آنلاین شیرینی در گرگان از سرویس جدید این اپلیکیشن استفاده کنید.

با استفاده از این برنامه در هر زمان و مکان، می‌توانید فروشگاه‌های اطرافتان را جست و جو کنید. مشخصات فروشگاه، منوی محصولات و تصاویر آن‌ها را ببینید. از بین محصولات، نظرات کاربران را بخوانید، تا در تصمیم‌گیری به شما کمک کند. در نهایت به آسانی ثبت سفارش کنید و در سریع‌ترین زمان تحویل بگیرید. در ادامه به معرفی مزایا و امکانات اسنپ فود می‌پردازیم.

ویژگی‌ها و امکانات اسنپ فود

· امکان سفارش آسان و شبانه‌روزی غذا و کافه آنلاین

· ذخیره آدرس برای سفارش‌های بعدی

· پشتیبانی تلفنی و آنلاین

· به روزرسانی و هماهنگی قیمت‌ها با فروشگاه‌ها

· قابلیت درج نظر و نمره برای غذاها و مطالعه نظر دیگران

· امکان پرداخت هزینه سفارش به سه روش حضوری، اعتباری یا آنلاین

· استفاده از پیک اختصاصی

· برخورداری از کوپن تخفیف جذاب روزانه و مناسبتی

· دسترسی به منوی رستوران‌ها و فروشگاه‌ها و امکان مشاهده تصویر محصولات

· امکان جستجو سفارش با فیلترهای مختلف برای دسترسی راحت‌تر

بلاگ اسنپ فود: مرجع بزرگ آموزش دستور آشپزی

با وجود اینترنت و گوگل دیگر کمتر کسی به دنبال خرید کتاب‌های جدید آشپزی می‌رود. سایت‌های مختلفی در زمینه آموزش دستورالعمل‌های مختلف طبخ غذا و آشپزی فعالیت می‌کنند؛ اما آیا می‌توان مرجعی مطمئن برای آموزش نکات آشپزی و دستور پخت غذا پیدا کرد؟ برای طبخ یک غذای خوشمزه، باید توانایی یافتن بهترین و دقیق‌ترین نکات آشپزی را داشته باشید.

بلاگ اسنپ فود با هدف کمک به بحث آموزشی، نکات مهمی را ارائه کرده است. در وبلاگ این شرکت می‌توانید مطالب مربوط به رستوران گردی، صبحانه و سبک زندگی را مطالعه کنید. همچنین در بخش آموزش آشپزی به دستور انواع غذاهای ایرانی و خارجی، دانستنی غذاها و نکات و ترفندهای آشپزی دسترسی دارید.

اسنپ فود در راستای اهمیت به سلامت و زیبایی انسان در وبلاگ خود مطالب مربوط به حوزه گیاه خواری، تغذیه و تناسب اندام را آموزش می‌دهد. در نهایت شما در بخش اخبار و تازه‌ها می‌توانید از کمپین‌ها و رویدادهای اسنپ فود با خبر شوید.

آیا امکان سفارش کافه آنلاین از اسنپ فود وجود دارد؟

با دغدغه‌های زندگی امروزی، شاید دیگر فرصت درست کردن یک میان وعده خوشمزه یا صبحانه عالی برای جمع‌های دوستانه نباشد. در نظر داشته باشید که چقدر عالی می‌شود اگر این زمان را در کنار دوستان و در جشن سپری کنید. اسنپ فود به وقت شما اهمیت می‌دهد، با بررسی منوی کافه آنلاین سفارش خود را در محل تحویل بگیرید. با سفارش آنلاین از کافه‌های گرگان یا سفارش آنلاین آبمیوه بستنی در کرمان و سایر شهرها در اسنپ فود از تخفیف اولین سفارش استفاده کنید.

ثبت سفارش شیرینی را در اسنپ فود انجام دهید!

شیرینی، از قدیم یکی از خوراکی‌های خوشمزه و پرطرفدار در بین ایرانی‌ها بوده است. از جمله شیرینی‌های محبوب می‌توان به شیرینی دانمارکی، شیرینی زبان و شیرینی‌های خشک عید اشاره کرد. از این خوراکی در اعیاد، عروسی، تولد و حتی مراسم سوگواری استفاده می‌کنند.

اگر فرصت رفتن به قنادی و خرید کیک و شیرینی برای جشن و مراسم را ندارید، می‌توانید به صورت اینترنتی کیک و شیرینی سفارش دهید. برای خرید آنلاین شیرینی در گرگان و سفارش شیرینی آنلاین در کرمان و شهرهای دیگر از سرویس شیرینی اسنپ فود استفاده کنید.

کلام آخر

همانطور که در متن بالا مطالعه کردید، این شرکت با بیش از ۱۲ سال سابقه درخشان، اولین وب سایت سفارش اینترنتی غذا در ایران است. اسنپ فود با راه‌اندازی خدمات جدید، مانند آبمیوه بستنی آنلاین در کرمان، شیرینی آنلاین در گرگان، سفارش آنلاین شیرینی در کرمان و کافه آنلاین در گرگان، به رونق کسب و کارها کمک کرده است. اسنپ فود، امکانات بسیاری برای سفارش آنلاین آجیل و انواع خوراکی مانند خشکبار، میوه، شیرینی، نان و محصولات پروتئینی فراهم کرده است. ‌امیدواریم اطلاعات ارائه شده در این مقاله به شما برای تصمیم‌گیری بهتر در مورد سفارش کافه آنلاین کمک کند.

کد خبر 1638194

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: آنلاین شیرینی آبمیوه بستنی سفارش آنلاین خرید آنلاین کافه آنلاین اسنپ فود برای خرید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۸۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرگرمی جدید خودرویی

در حالی که هفته گذشته مهدی ضیغمی، رییس سازمان توسعه تجارت از عرضه اولین خودرو‌های برقی از روز (یکشنبه ١۶ اردیبهشت ماه) خبر داده بود، مهدی تقدسی مدیر سامانه یکپارچه خودرو‌ها در گفتگو با یکی از رسانه‌ها اعلام کرد؛ عرضه خودرو‌های وارداتی برای ثبت‌نامی‌های قبلی است و هنوز هیچ چیز مشخصی در این زمینه وجود ندارد و سایت سامانه نیز در حال به‌روزرسانی است.

به گزارش اعتماد، هر چند کشور‌های بسیاری در سراسر جهان به منظور کاهش آلودگی هوا و گاز‌های گلخانه‌ای و کم کردن حجم ترافیک به سرعت در حال سرمایه‌گذاری برای زیرساخت‌های خودرو‌های برقی هستند، اما ایجاد شبکه‌ای از ایستگاه‌های شارژ در پارکینگ‌ها، مجتمع‌های بین‌راهی، مناطق گردشگری و حتی پمپ‌بنزین‌ها و... و ارتقا و سرمایه‌گذاری شبکه برق برای پاسخگویی مصرف بالای برق در کشور و توسعه زیرساخت‌های تولید باتری و سرویس و خدمات به این خودرو‌ها هزینه بالایی دارد و نیاز به سرمایه‌گذاری در بخش زیرساختی و حمایت‌های دولتی است که در بلندمدت و با ایجاد زیرساخت‌های لازم استفاده از این خودرو‌ها هم افزایش خواهد یافت.

استفاده از حمل و نقل عمومی بهتر است یا استفاده از خودرو‌های برقی؟

محمود نجفی سهی، کارشناس حوزه خودرو در واکنش به واردات خودرو‌های برقی به کشور، گفت: نه تنها زیرساخت استفاده از خودرو‌های برقی هنوز در کشور مهیا نشده بلکه ارزی هم برای واردات این قبیل از خودرو‌ها وجود ندارد. البته به نظر می‌رسد شهرداری قراردادی به منظور واردات خودرو‌های برقی منعقد کرده است که آن هم جای سوال دارد و برخی از نمایندگان هم با این مساله مخالف هستند.

این کارشناس حوزه خودرو با بیان اینکه برای کاهش ترافیک شهری راه‌های آسانتری هم وجود دارد، گفت: در صورتی که میزان حمل و نقل عمومی در کشور افزایش پیدا کند و حتی رایگان هم شود توجیه اقتصادی دارد و در کاهش آلودگی هوا هم موثر است.

حجم ترافیک با استفاده از خودرو‌های برقی کم می‌شود؟

او ادامه داد: با وجود تعداد بالای صنایع خودروسازی در کشور چرا باید اقدام به واردات خودرو آن هم از نوع برقی شود؟ هر چند ممکن است علت واردات خودرو‌های برقی را کاهش آلودگی هوا اعلام کنند، اما باز هم حجم ترافیک کم نخواهد شد.

نجفی با اشاره به ایجاد زیرساخت برای این مدل از خودرو‌ها تصریح کرد: هر چند ممکن است ایجاد ایستگاه‌های شارژ کار چندان سختی نباشد، اما مشکل اصلی تامین برق و کمبود انرژی است.

او در پاسخ به این پرسش که واردات خودرو‌های برقی چه میزان صرفه اقتصادی دارد، گفت: این اقدام صرفه اقتصادی چندانی ندارد و بنده بار‌ها گفته‌ام اگر قرار است یک مشکل حل شود نباید ۳۰ مشکل دیگر برای تولید ایجاد شود.

برداشتن موانع تولید یا واردات خودرو؟

این کارشناس حوزه خودرو تصریح کرد: اگر مردم استفاده از خودروی شخصی در سطح شهر را به استفاده از حمل و نقل عمومی ترجیح می‌دهند به دلیل عدم رسیدگی به حمل و نقل عمومی و زیرساخت‌های ضعیف آن است و ضرورت دارد فرهنگ استفاده از خودرو‌های عمومی گسترش پیدا کند.

نجفی ادامه داد: هم اکنون بیش از ۲۰۰ مدل موتورسیکلت وارد کشور می‌شود آن هم به این دلیل است که ساخت موتورسیکلت توجیه اقتصادی ندارد، این در حالی است که برای خودرو اینگونه نیست؛ اما واردات شیرین است و دولت هم برای واردات موتورسیکلت فرش قرمز پهن کرده است و موانع تولید هم هر روز بیشتر می‌شود.

او ادامه داد: این در حالی است که در سال‌های گذشته سالانه تا ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار دستگاه خودرو هم تولید می‌شد و نیازی هم به واردات خودرو نبود و حتی بنز هم وارد کردند و قطعه‌سازان مجبور به ساخت قطعات بنز شدند و امروز هم صنعت قطعه‌سازی کشور آمادگی ساخت خودروی باکیفیت را دارد.

خدمات پس از فروش خودرو‌های برقی چگونه است؟

حسین رحیمی نژاد، کارشناس حوزه خودرو با اشاره به عدم وجود زیرساخت‌های لازم برای استفاده از خودرو‌های برقی، گفت: واردات خودرو‌های برقی با چالش دستگاه‌های شارژ برق مواجه است هر چند تعداد محدودی از این دستگاه‌ها در سطح شهر نصب شده‌اند، اما این تعداد هم پاسخگو نیست، ضمن آنکه مدت‌زمان شارژ این خودرو‌ها طولانی است و گاهی حداقل تا یک ساعت زمان برای شارژ باتری نیاز دارد که البته این موضوع به نوع باتری این خودرو‌ها وابسته است.

این کارشناس حوزه خودرو در ادامه افزود: فعلا امکان نصب این دستگاه‌ها در منازل وجود ندارد و نصب آن‌ها معمولا در پمپ‌بنزین‌ها انجام می‌شود که البته زیرساخت‌های لازم تنها مربوط به نصب دستگاه‌های شارژ نمی‌شود و خدمات پس از فروش برای خودرو‌های برقی و تعمیرات آن هم مهم است که هنوز هیچکدام از آن‌ها فراهم نشده است.

استفاده از خودرو‌های برقی چقدر صرفه اقتصادی دارد؟

رحیمی نژاد خاطرنشان کرد: تا زمانی که تعداد خودرو‌های برقی در شهر افزایش پیدا نکند و توجیه اقتصادی هم نداشته باشد طبیعتا ایجاد ایستگاه‌ها هم چندان معقول نیست و ارگان‌ها و سازمان‌ها هم چندان تمایلی برای این مساله ندارند و علت آن هم تعداد محدود این خودرو‌ها در کشور است.

این کارشناس حوزه خودرو در پاسخ به این پرسش که استفاده از خودرو‌های برقی چقدر صرفه اقتصادی دارد، تصریح کرد: برای مصرف‌کنندگان که هیچ صرفه اقتصادی ندارد و برای حاکمیت هم این صرفه اقتصادی محدود است، آن هم به دلیل ارزان بودن نرخ برق است که تقریبا شبیه قیمت بنزین رایگان به دست مصرف کننده می‌رسد و آن هم به دلیل پرداخت یارانه از سوی دولت است.

چه میزان از آلودگی هوا در تهران منشأ خودرویی دارد؟

رحیمی نژاد خاطرنشان کرد: هر چند کشور‌های دنیا به سمت استفاده از خودرو‌های برقی در حرکت هستند و مسوولان دولتی کشور هم نمی‌خواهند از این اتفاق جا بمانند و در نتیجه سعی دارند به سمت استفاده از خودرو‌های برقی بروند، اما این حرکت در بلندمدت نتیجه می‌دهد که البته کار اشتباهی هم نیست، اما در کوتاه‌مدت این موضوع نه تنها باعث صرفه‌جویی نمی‌شود بلکه هزینه بیشتری را هم به دنبال دارد.

این کارشناس حوزه خودرو با بیان اینکه استفاده از خودرو‌های برقی تاثیر چندانی بر کاهش آلودگی هوا ندارد، افزود: بخش کوچکی از آلودگی هوا در تهران منشأ خودرویی دارد و عمده این آلودگی‌ها به صنایع اطراف تهران برمی‌گردد و در مجموع در کوتاه‌مدت واردات و استفاده از خودرو‌های برقی نه تاثیری بر محیط زیست و آلودگی هوا دارد و نه صرفه اقتصادی چندانی دارد و اثر مثبتی هم در پی ندارد و در کوتاه‌مدت فقط هزینه‌بر است و شاید بین ۵ تا ۱۰ سال بعد بتوان خروجی این برنامه‌ریزی‌ها را برای واردات خودرو‌های برقی مشاهده کرد.