Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-08@15:21:47 GMT

بررسی پلتفرم‌های مشاوره دندانپزشکی آنلاین در ایران

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۰۶۳۵۴

بررسی پلتفرم‌های مشاوره دندانپزشکی آنلاین در ایران

همزمان با گسترش فضای آنلاین و افزایش دسترسی به بستر اینترنت، بسیاری از خدمات حوزه سلامت از جمله مشاوره، ویزیت و تشخیص اولیه به صورت غیرحضوری انجام می‌شود. با توجه به افزایش تمایل مردم به استفاده از سرویس‌های آنلاین حوزه سلامت، خدمات دندان پزشکی قابل ارائه به صورت آنلاین هم در دامنه توجه کاربران قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه رفع این نیاز در میان کاربران ایرانی قدمت چندانی ندارد؛ اما در این مقاله به بررسی نحوه ارائه این خدمات توسط پلتفرم‌های مختلف خواهیم پرداخت.

امروزه خدمت مشاوره دندانپزشکی هم از طریق تعدادی کلینیک پیشرو در ارائه خدمت آنلاین در دسترس عموم قرار دارد و هم از طریق پلتفرم‌هایی مثل دکتر ساینا، اسنپ دکتر، پذیرش ۲۴ و شبکه دندانپزشکی میخک که با هدف مشاوره آنلاین و ارتقای سلامت کاربران در حوزه‌ پزشکی یا به صورت تخصصی در حوزه دندانپزشکی ایجاد شده‌اند.

مشاوره دندانپزشکی آنلاین علاوه بر اینکه سوالات بیماران را به سرعت پاسخ می‌دهد، وقت و هزینه‌ی ناشی از ترددهای غیرضروری را نیز کاهش می‌دهد و از طرفی در تمام مراحل درمان همراه بیمار خواهد بود. مشاوره آنلاین دندانپزشکی با ارتباط مستقیم با دندانپزشک، سبب ایجاد حس اعتماد و آرامش خیال در مراجعین می‌شود. از منظری دیگر، مشاوره آنلاین دندانپزشکی استرس‌های بیمار را به حداقل می‌رساند تا بتواند با تصمیم‌گیری صحیح و به‌موقع به سلامت خود کمک کند.

معرفی پلتفرم‌های مشاوره آنلاین دندانپزشکی ۱- اسنپ دکتر

اسنپ دکتر پلتفرمی آنلاین برای دریافت مشاوره پزشکی است که به کمک آن می‌توانید به بیش از صدها پزشک و متخصص در زمینه‌های مختلف دسترسی داشته باشید. همه پزشکان این پلتفرم دارای پروفایل هستند و شماره نظام پزشکی را برای اطمینان می‌توانید از صفحه هر پزشک ببینید. حوزه دندانپزشکی یکی از حوزه‌های فعال در پلتفرم اسنپ دکتر است.

با اسنپ‌دکتر می‌توانید ۲۴ ساعته و از همه جای دنیا از دندانپزشکان مشاوره دندانپزشکی و پزشکی بگیرید. تهیه آنلاین نسخه‌ی دارو، خدمت دیگر اسنپ‎ دکتر است که به شما این امکان را می ‎دهد که بدون مراجعه به داروخانه، داروهای خود را تهیه کنید. اسنپ دکتر مسئولیتی در قبال درمانی که دندانپزشک به واسطه مراجعه حضوری بیمار به مطب انجام می‌دهد، ندارد.

۲- دکتر ساینا

دکتر ساینا در واقع یک پلتفرم سلامت است برای قبل از مراجعه به پزشک، برای مراجعه به پزشک و البته برای بعد از مراجعه به پزشک. در دکتر ساینا بیش از ۲ هزار پزشک متخصص و فوق تخصص؛ در زمینه‌های متفاوت پزشکی مشغول فعالیت هستند و با قابلیت تماس فوری که دکتر ساینا در اختیار کاربران قرار داده بیماران در کمترین زمان ممکن می‌توانند به نتیجه ویزیت و مشاوره خود دسترسی پیدا کنند. از مزایای مشاوره دندانپزشکی و پزشکی آنلاین با دکتر ساینا می‌توان به نکات مهمی چون کاهش هزینه‌ها؛ جلوگیری از رفت و آمد غیر ضروری و دسترسی راحت و سریع‌تر به پزشکان و صد البته پشتیبانی ۲۴ ساعته اشاره کرد. دکتر ساینا همانند اسنپ دکتر مسئولیتی در قبال درمانی که دندانپزشک و پزشک به واسطه مراجعه حضوری بیمار به مطب انجام می‌دهد، ندارد.

۳- پذیرش ۲۴:

پذیرش۲۴ استارتاپی فعال در حوزه جستجو و دریافت نوبت پزشکان و مقایسه کیفیت و هزینه‌های خدمات درمانی، با چشم‌انداز بهبود کیفیت خدمات سلامت و زیبایی و صرفه جویی در زمان کاربران است. مجموعه پذیرش ۲۴ بیشتر به عنوان سامانه نوبت‌دهی آنلاین شناخته شده است. اگرچه این پلتفرم هم مشابه اسنپ دکتر و دکتر ساینا اقدام به ارائه خدمات مشاوره دندانپزشکی و پزشکی به صورت آنلاین کرده است.

سه پلتفرم یاد شده در تمامی حوزه‌های پزشکی فعال هستند و دندانپزشکی یکی از حوزه‌هایی است که تحت پوشش قرار می‌دهند. اما پلتفرم چهارم به صورت تخصصی کار خود را در حوزه دندانپزشکی آغاز کرده است و برخلاف پلتفرم‌های قبلی همراهی با بیمار را تا پس از درمان و مراجعه بعدی ادامه می‌دهد.

۴- شبکه تخصصی میخک

میخک اولین پلتفرم مشاوره آنلاین دندانپزشکی است که به صورت تخصصی به ارائه خدمات مشاوره دندانپزشکی پرداخته است. اگرچه پلتفرم مشاوره دندانپزشکی میخک از عمر کوتاه‌تری در مقایسه با اسنپ دکتر، دکتر ساینا و پذیرش ۲۴برخوردار است اما برخلاف سه پلتفرم دیگر، نحوه ارائه خدمت در شبکه دندانپزشکی میخک از مشاوره تا پس از درمان ادامه دارد.

در حقیقت شبکه دندانپزشکی میخک برای پوشش دادن نیاز کاربران با تمرکز بر سلامت دهان و دندان ایجاد شده است. در این پلتفرم کاربران امکان استفاده از خدمات مشاوره دندانپزشکی را به صورت کاملا رایگان دارند. تفاوت قابل توجه میخک با اسنپ دکتر و دکتر ساینا در ادامه دادن همراهی با بیماران تا پس از درمان است. تعهد میخک نه تنها شامل نحوه ارائه مشاوره دندانپزشکی به بیماران است بلکه میخک متعهد به ارائه خدمات دندانپزشکی با کیفیت و کسب رضایت بیماران از عملکرد دندانپزشک نیز هست.

همراهی میخک با بیماران تا نوبت‌دهی، ارائه ویزیت رایگان، ارائه طرح درمان با جزئیات هزینه و نحوه درمان، امکان پرداخت اقساطی و همچنین یادآوری ادامه درمان در گام‌های بعدی است. مشاوره دندانپزشکی میخک از طریق لینک https://mikhakdental.com/online-consultation/ امکان پذیر است.

مقایسه پلتفرم‌های مشاوره دندانپزشکی آنلاین

کد خبر 1631338

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مشاوره دندانپزشکی پزشکی آنلاین دکتر ساینا اسنپ دکتر پذیرش ۲۴

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۶۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پدر جغرافیای ایران کیست؟

محمدحسن گنجی یکی از اساتید دانشکده ادبیات و علوم انسانی، بنیان‌گذار دانش جغرافیای نوین و هواشناسی ایران بود.

به گزارش اقتصاد۲۴، وی به‌عنوان رییس هواشناسی ایران، رییس هواشناسی منطقه آسیا و عضو کمیته اجرایی سازمان هواشناسی جهان شناخته می‌شد. او در رشته تاریخ و جغرافیا دارالمعلمین عالی به تحصیل پرداخت و به همراه دانشجویان دانش‌سرای عالی برای ادامه تحصیل به فرانسه رفت، اما، چون در دبستان زبان انگلیسی آموخته بود بعد از چند ماه به انگلستان اعزام شد.

پروفسور گنجی علت علاقه خود به جغرافیا و به خصوص هواشناسی را پدیده خشکسالی و سیلی می‌داند که در روزگار کودکی و نوجوانی در زادگاهش اتفاق افتاد و به روستاییان آسیب غیرقابل جبرانی وارد کرد. استاد گنجی پس از بازگشت به ایران به‌عنوان استاد در دانشکده ادبیات و دانش‌سرای عالی به تدریس جغرافیا مشغول شد. اندکی بعد به آمریکا رفت و درجه دکتری در رشته جغرافیا را کسب کرد.

دوران کودکی و نوجوانی محمدحسن گنجی

محمدحسن گنجی در ۲۱ خرداد سال ۱۲۹۱ خورشیدی در بیرجند (قهستان) به دنیا آمد. سرزمین قهستان شبیه یک جزیره‌ای در دریای شن بود و مردم برای وارد شدن به آن از هر طرف باید از فرسنگ‌ها کویر بی‌آب و علف گذر می‌کردند. اهالی آن منطقه و به خصوص اهالی بیرجند از ایرانیان قدیمی با رگه‌هایی از دیگر اقوام بودند که بیش‌تر از راه کشاورزی همراه با دامداری امرار معاش می‌کردند. خانواده دکتر گنجی نیز از این مردمان جدا نبودند. وی دارای سه برادر و دو خواهر بود که چهار نفر از آن‌ها در همان شهرستان بیرجند تدریس می‌کردند و پدرش هم مدت‌ها نایب‌الحکومه شهر قائن بود و هم‌زمان به شغل کشاورزی و دامپروری نیز مشغول بود.

محمدحسن گنجی در سن شش سالگی وارد مدرسه شوکتیه در بیرجند می‌شود. در مدرسه شوکتیه رسم بر این بود که به شاگرد نخست، شاگرد دوم و شاگرد سوم به ترتیب مدال طلا، مدال نقره و یک کتاب نفیس هدیه می‌دادند و دکتر گنجی در طی شش سال تحصیل خود، چهار مدال طلا و دو نقره به دست آورد و در جشن پایان دوره که آن مدال‌ها را به سینه زده بود چنان احساس سربلندی می‌کرد که به گفته خودش «گویی قلعه خیبر را فتح کرده بود.»

پس از پایان تحصیلات مقدماتی، به دارالمعلمین عالی تهران وارد شد و توانست در رشته تاریخ و جغرافیا مدرک کارشناسی را اخذ کند و بعد از آن به‌عنوان دانشجوی برگزیده به اروپا اعزام شد و در دانشگاه ویکتوریا، منچستر انگلستان ادامه تحصیل داد و در سال ۱۳۱۷، کارشناسی ارشد خود را در رشته جغرافیا کسب کرد. در سال ۱۳۳۱، محمدحسن گنجی بار دیگر با استفاده از بورسیه تحصیلی به کشور آمریکا اعزام شد و دکتری خود را در رشته جغرافیا، از دانشگاه کلارک دریافت کرد و پس از بازگشت، در دانشگاه تهران مشغول به تدریس شد و در سال ۱۳۵۸ بازنشسته شد، اما او هرگز دست از کار نکشید و از سال ۱۳۶۴ با مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی همکاری خود را شروع کرد و از سال ۱۳۷۰ به‌عنوان مشاور رییس دانشکده علوم زمینی با دانشگاه شهید بهشتی همکاری داشت. دکتر گنجی در زمان جنگ تحمیلی هم در ستاد بسیج مسئولیت بررسی و ارزیابی نقشه جبهه‌های جنگ را بر عهده داشت. علاوه بر این از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۲ مشاور رییس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح‎ بود.

همسر و فرزندان محمدحسن گنجی

دکتر گنجی در ۲۴ دی ۱۳۲۰ با خانم لطیفه جوادزاده، از ایرانیان مقیم ارمنستان، ازدواج کرد. آن‌ها فرزندی نداشتند و تا پایان عمر در کنار یکدیگر ماندند. دکتر گنجی در دوران پیری هنگامی که همسرش بیمار بود با وجود کهولت سن خود، از همسرش پرستاری می‌کرد.

استادان و مربیان‎ ‎محمدحسن گنجی

مربیان و استادان‎ ‎دکتر گنجی در طی دوران تحصیل او عبارت بودند از: میرزا احمد نراقی، شیخ ‏احمد سلیمانی‎ ‎نراقی، کلنل علینقی وزیری، مفیدالملک، سیدرضی حسین (ناظم هندی)، عباس اقبال‏‎ ‎آشتیانی، ‏ماژور مسعودخان کیهان، بدیع‌الزمان فروزانفر، سیدمحمدکاظم عصار، دکتر‎ صادق رضازاده شفق، ‏عبدالحسین شیبانی وحیدالملک، دکتر عیسا صدیق، دکتر اسدالله‎ ‎بیژن و‎...

مشاغل و سمت‌های پروفسور محمدحسن گنجی

• استاد دانشگاه تهران

• ریاست اداره کل هواشناسی‎ ‎ایران

• نماینده ثابت دولت ‏ایران در سازمان‎ ‎هواشناسی جهانی

• معاونت پارلمانی وزارت راه

• ریاست‏‎ ‎دانشکده ادبیات و علوم انسانی

• ریاست موسسه آموزش عالی امیر شوکت الملک علم بیرجند

• مشاور رییس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح‎

• عضویت در بخش جغرافیایی سازمان مطالعه و ‏تدوین کتب دانشگاهی (سمت)

• عضویت در کمیته رهبری اطلس اقلیمی ‏ایران ‎در سازمان هواشناسی

• ‏عضو مادام العمر انجمن جغرافیائی انگلستان

• عضو سابق انجمن سلطنتی مردم‎ ‎شناسی انگلستان و ایرلند

• عضو شورای عالی آمار

• عضو هیات تحریریه دائره المعارف‎ ‎بریتانیا

• عضو افتخاری انجمن ‏آمریکایی پیشرفت علوم

• عضو شورای عالی مردم شناسی‎

• عضو انجمن جغرافیائی کشور‌های آسیا و ‏آفریقا

• عضو کمیته ملی آبشناسی (یونسکو‎)

• عضو هیات ممیزه دانشگاه تهران

• عضو کمیسیون ‏بورس‌های دانشگاهی

• عضو کمیسیون‎ ‎همکاری فرهنگی ایران و فرانسه (دانشگاهی)

• عضو کمیته ‏جغرافیائی فرهنگستان ایران‎

• عضو شورای عالی جغرافیایی وابسته به سازمان جغرافیایی کشور

• عضو کمیته‎ ‎برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش

• عضو هیات امنای مدرسه عالی بازرگانی رشت

• ‎عضو هیات امنای مدرسه عالی علوم اراک

• عضو هیات امنای مدرسه عالی فنی تهران

• ‎عضو ‏اتحادیه انحمن‌های علمی

• رییس اولین کنگره جغرافیدانان ایران

• عضو‎ ‎شورای دانشگاه ‏تهران

• اولین رییس انجمن جغرافیدانان ایران

خانه جغرافیا در تهران

در تاریخ سوم آذر ۱۳۹۰ با حضور پروفسور محمد حسن گنجی، منزل مسکونی او به تملک شهرداری تهران درآمد و به‌عنوان خانه جغرافیا نامگذاری شد. در حال حاضر این خانه به‌عنوان یکی از مراکز و خانه‌های علم و زندگی شهر تهران محسوب می‌شود.

درگذشت پروفسور محمدحسن گنجی

پروفسور محمدحسن گنجی در ۲۸ تیرماه ۱۳۹۱ در منزل شخصی خود بر اثر زمین خوردن دچار شکستگی جمجمه و خونریزی مغزی شد. پس از آن به بیمارستان پیامبران تهران منتقل و تحت عمل جراحی قرار گرفت و در نهایت در سن ۱۰۰ سالگی درگذشت. پیکر ایشان پس از تشییع از مقابل دانشگاه تهران جهت خاکسپاری به شهر بیرجند منتقل شد و در تاریخ ۲ مرداد ماه ۱۳۹۱ در محل بوستان دکتر محمدحسن گنجی در خیابان توحید، در خاک زادگاهش آرام گرفت.

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات بهداشتی و مراقبتی رایگان به بانوان آسیب پذیر در زاهدان
  • بهترین پلتفرم کلاس خصوصی زبان در سال گذشته
  • خرید و فروش خودرو به زودی آنلاین می‌شود؛ شفافیت و امنیت بیشتر با حذف واسطه‌ها
  • پدر جغرافیای ایران کیست؟
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • چرا ساترا به حذف «حشاشین» ورود کرد؟/ ترور را به ایران نسبت دادند!
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می شود
  • بهره مندی بیش از ۵ هزار نفر در البرز از مشاوره ژنتیک
  • ۲ هزار مددجوی کمیته امداد از خدمات پزشکی بهره مند شدند
  • برگزاری مراسم بازنشستگی و تجلیل از دکتر عراقی‌زاده